Jógakaland
máj
31
DM Gyereknap 10:00-18:0

Az óvódákban is imádják a Jógakalandot!

Annyira örülünk a pozitív visszajelzéseknek, hogy azt el sem tudjuk mondani! Óvónénik, szülők, gyerekjógaoktatók is megosztották már velünk pozitív tapasztalataikat az " Erdei jógakaland " mesekönyvvel és a Jógás kártyajátékunkkal kapcsolatban!

Most egy nagyon kedves óvó néni, Kele Tímea élményeit olvashatjátok el arról, hogyan használja a mesekönyvet a Kisvakond csoportban, a gyerekek legnagyobb örömére:) Több képet is küldött nekünk az óráról, nagyon köszönjük!

"Ahogy előrendelhető lett a könyv, már meg is rendeltem, és mint pedagógusnak, első olvasatra is nagyon tetszett. Beszédes, játékos a történet, mókásak és jól átmozgatóak a jóga gyakorlatok. Kétszer vettük végig a mesét, először csak könyv nélkül, fejből "vezényeltem" végig az órát, de minap úgy gondoltam, visszük a könyvet is, és "használjuk". A tatamis teremben jógázunk a gyerekekkel, az ablakba került a könyv, és oldalanként kukucskáltak, mi következik. Az előző alkalom jó egy hónapja volt, meglepetésemre, emlékeztek az állomások sorrendjére, és magukra a jógagyakorlatokra is! Ebből is látszik, mennyire élvezték már az első alkalommal is, hogy ennyire megragadt a memóriájukban. 



A legnehezebb nekünk a denevér , a legjobban a kőhajigálást szeretik a gyerekek. Az elején és a végén a megszokott omm mantrázás, namaste köszöntés és a végén is, mert így szoktuk a közös jógázások során, plusz néha teszek hozzá egyéb gyakorlatot is, ha a helyzet úgy kívánja. Most a végén Durmi maci megkínálja málnaszörppel a vendégeit, akiknek féllábas asztalpózban kell tartaniuk magukat, míg felszolgálom a hasukra a szörpöt ;) "


Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X