Jógakaland
máj
31
DM Gyereknap 10:00-18:0

Durmi Maci napüvdözlete

Durmi mackóval és plakátunk segítségével a gyerkőcök könnyedén és játékos módon megtanulhatják a napüdvözlet mozdulatait, amik nagyon szépen alátámasztják majd a többi ászana elsajátítását! Ha csak kevés időtök van egy nap, de azt szeretnétek akítvan tölteni, ez a mozdulatsor tökéletes lesz, hiszen a napüdvözlet már önmagában is egy kerek egész, ezért önállóan, más gyakorlatok nélkül is végezhetitek, így is megszámlálhatatlan pozitív hatással bír.

Már napi 15 perces rendszeres gyakorlásnak is nagyon jó hatásai vannak, ennyi pedig belefér reggel, vagy ovi/suli után nem igaz?! A lényeg, hogy soha nem legyen tele a pocak, amikor gyakoroltok, hiszen együtt lesz a legjobb móka:)

Jótékony hatásai, rendszeres gyakorlás esetén:

- növekszik az érzelmi kiegyensúlyozottság, csökken az agresszió és a szorongás
- a gyakorlás megelőzi, legyőzi és megszünteti az olyan állapotokat, mint például a kedvetlenség és a lustaság
- növekszik a stressztűrő- és feldolgozó képesség, nyugtató hatású
- erősödik a kontroll az érzelmek felett, javul a szellemi teljesítőképesség
átmozgatja a test minden nagyobb izmát és ízületét. Az izmok rugalmasabbá, erősebbé válnak, növekszik a teherbíró képességünk, csökken a sérülésveszély, növekszik az állóképesség
- a test erős, hajlékony, gyors és egészséges lesz
- a tápanyagok hatékonyabban jutnak el a sejtekhez, míg a salakanyagok könnyebben ürülnek ki a szervezetből
az egész szervezetre végtelenül áldásos hatással bír

A napüdvözlet tehát egy harmonikus, kényelmes légzéssel egybekötött gyakorlatsor. A helyes végrehajtásnak alapvető feltétele viszont a légzés összehangolása a fizikai mozgással. Ebben is segít Durmi macis plakátunk, hiszen láthatjátok rajta, mikor kell ki-és belégezni:)

Plakátunkat két méretben is meg tudjátok vásárolni webshopunkban, amit papírhengerben kaptok meg, hogy biztosan ne sérüljön! Az A2-es méretet itt találjátok, az A3-at pedig itt. 

Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X