Jógakaland
máj
31
DM Gyereknap 10:00-18:0

Gyerekjóga Workshop Anyukáknak!

Igen, jól látod, ezt a gyerekjóga órát Anyukáknak találtam ki:)
De! Pedagógusoknak is szuper kis mini képzés!
 
Szeretném megmutatni, hogy milyen könnyen és játékosan tudsz a gyermekeddel otthon jógázni, akkor is, ha még soha nem próbáltad ezt a mozgásformát! A Jógakaland játékai és mesekönyvei gyermekednek egy mesés világot jelentenek, Neked pedig egy izgalmas módszertant, ami rajtad keresztül segíti őt kiteljesedni.
 
Szülőként szerintem az a legfontosabb dolgunk, hogy megmutassunk és megtanítsunk gyermekeinknek egy olyan öngondoskodó eszköztárat, ami a segít nekik: kezelni a stresszt és feszültséget, megmutatja nekik hogyan kezeljék rugalmasan a problémákat, hogyan reagáljanak a kihívásokra, megtanítja őket feltölteni az energiaszintjüket, tudatosan a jelenben lenni, és ami a legfontosabb, hogyan váljanak a lehető legjobban önmagukká.
 
A Jógakaland ebben tud Neked segíteni:)
 
Én otthon a kisfiamnak, Árminnak, már 2 éves kora óta mesélem a mesekönyveinket, amiket ő igazi kalandnak él meg, miközben észrevétlenül sajátítja el a benne lévő gyakorlatokat, ezáltal pedig a jógázás örömét.

Gyerekjóga

A Jógakaland téged, mint Anyukát szeretne inspirálni, hiszen ha te megmutatod gyermekednek, hogyan lehet játékosan megismerkedni a jógával, azzal a lehető legjobbat teszed gyermekednek. Biztos alapot adsz neki a kiegyensúlyozott és egészséges testi-lelki fejlődéshez, amihez bármikor vissza tud majd nyúlni, amikor csak szüksége lesz rá az életében.

Jelentkezés itt!

Kiknek lehet érdekes ez a workshop?


Bátran gyere, ha gyermeked: 

  • már elmúlt 2 éves
  • ha túl sok az energiája és nehezen tudod lenyugtatni
  • ha nehezen koncentrál
  • ha nem alszik jól
  • ha sokat betegeskedik
  • ha úgy érzed sokszor feszült, vagy szorong ( esetleg ha szorulása van )
  • ha mozgásfejlődésben vannak elmaradásai
  • ha beszédfejlődésben vannak elmaradásai

A workshopra hozz magaddal kényelmes ruhát, hiszen nem csak beszélgetni fogunk, jógázunk is! Kapsz egy szuper jegyzetet is, amit később is tudsz hasznosítani, na és persze sok-sok gyakorlati tippet, hiszen részletesen megmutatom hogyan működnek a Jógakalandos mesekönyveink és társasjátékaink.

Ha még nem ismernéd a jógakalandos mesekönyveket és játékokat,
érdemes itt megnézned mindent! Itt pedig videót is találsz a használatukról!

Időpont: 03.12. csütörtök 17:00 - 19:00
Helyszín: MaMi Műhely, 1121 Budapest, Távcső utca 2.
Részvételi díj: 4000 Ft / fő

Jelentkezés itt!


Ha kérdésed lenne a programmal kapcsolatban, írj nekünk a Facebook oldalunkon, vagy a banhidi.dora@jogakaland.hu címre, várlak sok szeretettel:

Bánhidi Dóra, a Jógakaland alapítója
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X