Jógakaland
máj
31
DM Gyereknap 10:00-18:0

Tavaszi jógakaland kihívás!

A Jógakalanddal téged, mint Anyukát szeretnélek inspirálni, hiszen gyermeked számára Te vagy a legfontosabb példakép! Ha Te megmutatod neki, hogyan lehet játékosan megismerkedni a jógával, azzal a lehető legjobbat teszed. Biztos alapot adsz gyermekednek a kiegyensúlyozott és egészséges testi-lelki fejlődéshez, amihez bármikor vissza tud majd nyúlni, amikor csak szüksége lesz rá az életében:)

Hogy könnyen bele tudjatok vágni ebbe a közös kalandba, kitaláltam egy 10 napos játékos kihívást, amiben ha részt vesztek gyermekeddel, felejthetetlen minőségi időt tölthettek majd együtt, miközben elkezdtek megismerkedni a jógázással.

Íme a részletek:

Március 9-23-ig minden hétköznap egy új mesés jógapózzal leplek meg Titeket, amiket láthatsz majd a Facebook és Instagram oldalunkon. A feladat nagyon egyszerű, Ti is csináljátok meg a fotó és a leírás alapján otthon a gyerkőccel ezeket a pózokat, hidd el, nagyon jó móka lesz! Ezen kívül extra meglepikkel és készültem! Fontos, hogy a kihíváshoz bármikor lehet csatlakozni, hiszen visszamenőleg is látjátok majd a feladatokat, ha pedig regisztráltok, el is küldöm majd egyben!

Megköszönjük, ha alkalmanként készítesz fotókat is majd a közös jógázásról, és feltöltöd a Facebook vagy Instagram oldalara, bejelölve a @jógakaland oldalát, a #jogakalandkihivas #regisztraljteis hashtaggel, hiszen így még több Anyuka és kisgyerek tud megismerkedni közösen a jógával!

Extra meglepik:

Ha regisztrálsz a kihívásunkra, vagyis kitöltöd ezt a kérdőívünket, akkor a két hét alatt:

- elküldjük Neked, letölthető formában az összes játékos pózt, hogy mint kártyalapokat, ki tudjátok vágni, és máskor is jógázhassatok velük
- küldünk egy nagyon cuki élménygyűjtő lapot, (a fiúknak erdei vonatosat, a lányoknak királylányos-unikornisosat) amire beragaszthatjátok majd együtt, a már teljesített pózok kártyáit
- kapni fogsz egy Durmi Maci mandala kifestőt
- érkezni fog az e-mail címedre egy letölthető jógás játékkocka, amit szintén kivághattok, összeragaszthattok, hogy ezzel is tudjátok gyakorolni a pózokat
- a kihívás végén pedig küldünk nektek online egy különleges oklevelet, ami egyben képkeret is lesz, hiszen ráragaszthatjátok majd a legviccesebb közös jógás fotóitokat:)

Ehhez csak regisztrálnod kell, amit itt tudsz megtenni!

A gyerekjóga nem csak a gyermekedre lesz jó hatással, hanem erősíti és elmélyíti a ti kapcsolatotokat is. A közös kalandozás és játék közben jobban megismeritek egymás képességeit, erősségeit, gyengeségeit és határait, amiken idővel közösen tudtok majd fejleszteni is.

Hajrá, induljon a nagy Jóóóógakaland, már csak regisztrálnod kell, pár perc az egész:)
Copyright © JÓGAKALAND 2017 - Minden jog fenntartva.
Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.


X